Az újhagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. A zsemlét langyos vízbe áztatjuk. A fürjtojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk.
Összedolgozzuk a darált húst a ketchuppal, a mustárral, sóval, borssal, a kihűlt hagymákkal és a kinyomkodott zsemlével.
A húsmasszát kiterítjük, elrendezzük rajta főtt a tojásokat. Hengeressé formáljuk, majd a henger két végét összeillesztjük, hogy egy karikát kapjunk. Óvatosansütőpapírral bélelt nagy tepsibe tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
Közben a leveles tésztát kitekerjük, a hosszabb oldala mentén kb. 10 cm széles csíkokra vágjuk. Körbetekerjük a húskoszorút a tésztacsíkokkal, majd megkenjük a felvert tojással. Visszatesszük a tepsibe, és a 200 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük. Ha a tészta túl hamar barnulni kezdene, lazán fedjük le egy darab alufóliával.