Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásleves

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. Egy mélyebb edényben olajat hevítünk, és megfuttatjuk rajta az apróra vágott hagymát. Ha már üveges, a tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a köményt, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük 1,5 l vízzel és felforraljuk.
  2. Ha felforrt a leves, lejjebb vesszük a lángot, és óvatosan beleütjük, egyesével a tojásokat. Nem keverjük, különben nem maradnak egyben a tojások.
  3. Még 5-6 percig főzzük, majd megkóstoljuk, és utána ízesítjük ha szükséges.

11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL

ZÖLDSÉGLEVESEK 

Megjegyzés

Gyors, egyszerű,finom. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss