Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, vékony karikára vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, magjait kikaparjuk, húsát simára turmixoljuk. Az olajat felforrósítjuk, és a pórét megfuttatjuk rajta. Ráöntjük a paradicsomot, sóval, borssal, a finomra vágott mentával ízesítjük, és 7-8 percig forraljuk. Ezután a kockákra vágott tofut is beletesszük, és néhány percig tovább főzzük. Közben a megmosott leszárított padlizsánokat héjastul papírvékony karikákra szeleteljük. Megsózzuk, pár percig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Borssal, szerecsendióval meghintjük, és bő forró olajban kisütjük. A tofuragut tányérra szedjük, és a sült padlizsánkarikákat a tetejére halmozzuk. Mentalavéllel díszítve tálaljuk
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre