Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tócsni zöldségekkel

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát egy tálba lereszeljük , megsózzuk és állni hagyjuk. Amíg a burgonya áll, lereszeljük a répát, a lila hagymát apróra szeleteljük, a fokhagymát lereszeljük, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és az egészet egy tálba tesszük.
  2. Ezután a burgonyának kinyomkodjuk a levét , és a tojással együtt hozzáadjuk a többi hozzávalóhoz. Összekeverjük, ha szükségesnek érezzük mehet még bele finomliszt. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl folyós ne legyen, mert nehezebb vele dolgozni.
  3. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, egy evőkanálnyi masszát rakunk bele, kicsit ellapítjuk, aztán hagyjuk sülni, mindkét oldalát megsütjük. A tetejére aprított petrezselymet szórunk.

10+1 ISTENI TÓCSNI-VARIÁCIÓ >>>

17 LAKTATÓ HÚSMENTES ÉTEL, AMI UTÁN NEM MARADSZ ÉHES >>>

Megjegyzés

Egészséges vacsora - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek