Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennyit fogyott Rácz Jenő párja az esküvőre: előtte-után fotón mutatta meg alakját Dóri

default user icon
MME
Rácz Jenő hamarosan feleségül veszi kedvesét, ezért Gyuricza Dóri gőzerővel edz és diétázik, hogy a legjobb formáját hozza a nagy napon. Már több mint 5 kilótól meg is szabadult.

Még az idén egybekelnek a Nyerő páros győztesei: Rácz Jenő és Gyuricza Dóri minden erejét beleaadva készül az esküvőre. Főleg a mennyasszony dolgozik keményen, edz, diétázik és különféle testkezeléseken vesz részt, hogy a legjobb formáját hozza a nagy napon.

A Konyhafőnök séfjének kedvese belead apait-anyait, erőfeszítései pedig nem maradnak eredménytelenül: Dóri két hónap alatt több, mint 5 kilótól szabadult meg, és eddig is csodás alakján tökéletesre formálta.

"Maldív-szigetek utáni és a mostani állapot, eddig -5, 5 kg ment le és közel a cél, no meg az esküvő" - írta Instagram-követőinek a csodaszép menyasszony, aki a Konyhafőnök versenyzőjeként ismerte meg vőlegényét. Rácz Jenő rögtön randira is hívta a lányt, amint az kiesett a versenyből, azóta pedig megnyerték együtt a nyerő Párost és szerepeltek az Életünk története című műsorban is.

Ezek is érdekelhetnek