Elkészítés: Kibélelünk egy szitát konyharuhával, beleöntjük a túrót, és éjszakára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy lecsöpögjön. Megmossuk és felszeleteljük az epret. Összekeverjük a mandulalikőrt és a kávét, majd a keverék felével meglocsoljuk a tortalapot. A túrót összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, a citromlével és a citromhéjjal. A túrókrém felét elsimítjuk a tortalapon, majd rátesszük az eperszeleteket. Erre jön egy réteg babapiskóta, amire ráöntjük a megmaradt kávés-likőrös keveréket. A túró másik felét a piskótarétegre kenjük, elsimítjuk, és a tortát két órára a hűtőszekrénybe tesszük. Nagyobb darabokra tördeljük a kekszet, a tortára szórjuk, majd az egészet meghintjük kakaóval.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre