Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9+1 tinisorozat, amiért megőrültünk a 90-es években!

default user icon
MME
A tinisorozatok a 90-es években élték virágkorukat, így ha akkor voltál gyerek vagy tizenéves, szinte biztos, hogy nézted valamelyiket. Nosztalgiázz velünk, mutatjuk, melyek voltak a legnagyobb kedvencek akkoriban.

Dawson és a haverok

Ki ne szerette volna az álmodozó Dawsont, a vagány Pacey-t, a szelíd Joeyt és a New Yorkból Capeside-be száműzött Jent, akiknek a sorsát 6 évadon keresztül figyelhettük középiskolás koruktól az egyetemig. 


Beverly Hills 90210

Brenda, Brendon, Kelly, Dylan, Steve, Donna, David és Andrea. Megvannak a szereplők? Nem csoda, hiszen a Beverly Hills 90210 igazi kultsorozat volt a 90-es években, 10 évadon keresztül futott.


Helen és a fiúk

A Helen és a fiúk egy aranyos kis francia sorozat volt, amely az egyetemisták gondtalan életét muatta be. Mind odavoltunk a Helene és Nicolas, Cathy és Stephen, illetve Christian és Johanna párosokért, nemde?


Első csók

Az Első csók a Helen és a fiúk főszereplőjének húgáról, Justine-ről és baráti köréről szólt, és ugyanúgy szurkoltunk Justine és Jerome szerelmének, mint nővérének a másik sorozatban.


Sabrina, a tiniboszorkány

Sabrináról a 16. születésnapján derül ki, hogy boszorkány, akárcsak nagynénjei Hilda és Zelda. A családhoz tartozik még Salem, a macska, aki egy elvarázsolt boszorkány, aki világhatalomra tört, ezért száz évig macskaként kell élnie. De jó is volt! :)


Hetedik mennyország

A Camden család is nagy kedvenc volt, életüket 11 évadon keresztül kísérhettük nyomon. Ezalatt a gyerekek felnőttek, Matt, Mary és Lucy megházasodott, Simon egyetemista lett, a kis Ruthie pedig külföldre költözött.

Sonadoras - Szerelmes álmodozók

A Sonadoras egy klasszikus mexikói szappanopera volt, annak minden kliséjével együtt, mégis imádtuk a szerelmes álmodozók intrikával fűszerezett évődését.

Váratlan utazás

A bájos történet 1903 és 1912 játszódott egy Avonlea nevű kisvárosban, főhőse pedig Sarah Stanley, az árván marad kislány, akinek Hetty King, a szigorú vénkisasszony lesz a gyámja. A mai napig ott ragadunk a tévé előtt, ha valahol adják.

Szívtipró gimi

A sorozatban a tizenéves kamaszok középiskolás életébe nyerünk bepillantást a 90-es években, tanárokkal, problémákkal, örömökkel, szerelemmel fűszerezve. Ki volt a rajongója?


+1: Játék határok nélkül

Amit biztosan mindenki nézett a 90-es években, az a Játék határok nélkül volt. Kicsik, nagyok együtt szurkoltak a tévé előtt a magyar csapatnak, akiket számtalan színes, érdekes és vicces akadály elé állítottak.


Olvasd el ezt is:

ZABÁLÓS GUINNESS-REKORDER A CSINOS SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ >>> 
EZ GYÖRGY HERCEG KEDVENC ÉTELE >>> 
EZ A 3 LEGÖNZŐBB CSILLAGJEGY >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss