hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milliók rajonganak a TikTok nyugdíjas sztárjának húsleveséért – elárulta, mi a titok!

Másfél millióan nézték meg az egyik legnagyobb internetes közösségi oldalon, a TikTokon, ahogy Kati néni húslevest főz. Bekéredzkedtünk a konyhájába, hogy ellessük, mi a sikerének a titka!

Bonczó Katalin, azaz, ahogy mindenki szólítja: Kati mama, már fiatalkorában erősen érdeklődött a főzés iránt, és az évek alatt szépen kitanulta minden csínját-bínját.

– 12 éves koromban, mikor elment édesanyám dolgozni, kimentem a kertünkbe, és szedtem fejtett babot és zöldségeket. Ekkor készítettem el az első bablevesemet. Aztán anyu hazajött, és megkérdezte, ki főzte ezt a levest, mondtam, hogy én. Erre azt válaszolta, hogy „Na jól van kisasszony, holnaptól akkor te főzöl.” Innentől kezdve én feleltem azért, hogy mindig legyen meleg étel a családi asztalon. Ha valamit nem tudtam, akkor átmentem a szomszédokhoz, és megkérdeztem – meséli Kati mama a Fanny magazinnak. 

„Van mérlegem, de nem használom”

A fantasztikus szakácstól azt is megkérdeztük, mi a sikerének a titka.

– Kedveseim, az én főztömnek a titkos receptje a szeretet: szeretetből főzök mindenkinek – szögezi le az asszony, és azt is hozzáteszi: sosem dolgozik receptkönyvből, mindent érzésből készít.

– Mindent fejből főzök, nem méregetek semmit, még sütésnél sem. Van mérlegem, de nem szeretem használni. Inkább megkóstolom, és ha nem jó, akkor még utána ízesítek, de van úgy, hogy meg sem kóstolom, akkor is jó lesz.

Kati mama megosztotta velünk híres húslevesének a titkát is, amiért rajong az internet népe. A TikTokra feltöltött videóját másfél millióan nézték meg.

– Fedő nélkül, lassú tűzön, kavargatás nélkül főzöm, több órán keresztül. A családomnak és a vendégeimnek is ez a kedvenc levese. A négyéves unokám elém állt, és azt mondta: „Mama! Olyan finom levest főztél, hogy már négy tányérral ettem.” Ennél nagyobb bókot azt hiszem nem kaphatok – meséli büszkén a nagymama.

„A TikTok nem csak a fiataloké”

TikTok-sztárrá lett nagymamának a családtagjai mutatták meg a közösségi platformot, onnantól kezdve pedig nem volt megállás. Fél éve létrehozta saját csatornáját, amit már több mint harmincezren követnek, videóinak pedig milliós nézettsége van.

– A TikTok nem csak a fiataloké, mert én is a hatvannyolcadik életévemben vagyok. A gyerekeim is örülnek neki, hogy ennyien szeretnek és követnek – mosolyog Kati mama.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss