Elájult a buszsofőr, miután az egyik utas a világ legbüdösebb gyümölcsével szállt a járműre

default user icon
MME
Extrém kinézete és orrfacsaró bűze miatt világszerte sokan ismerik a duriánt, Ázsia egyes részein pedig fogyasztják is. Nem mindenki szereti, sőt vannak, akik allergiásak is rá, mint az a buszsofőr, aki rohamot kapott, miután egy utas a gyümölccsel szállt a járműre.

A duriánallergia ritka, de akár súlyos szövődményeket is okozhat, így nem véletlenül tilos felvinni olyan zárt helyekre, mint amilyen például egy busz is. Egy thaiföldi illető azonban fittyet hányt a szabályokra, és a tiltott gyümölccsel együtt szállt fel a buszra. A sofőr azonnal megkérte az utast, hogy szálljon le, ám már az intézkedés közben érezni kezdte magán az allergiás tüneteket. A sofőr ugyanis allergiás a duriánra.

Kussama Srisong szorítást érzett a mellkasában, majd nehezen kapott levegőt, végül elájult. Az utasok azonnal a buszsofőrnő segítségére siettek, lefektették az ülésre és legyezni kezdték, hogy magához térjen. A kiérkező mentősök beszállították a nőt a kórházba, ahonnan már másnap hazatérhetett, sőt dolgozni is tudott – olvasható a mothership cikkében.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss