Elkészítés: A húst vékony csíkokra vágjuk, borsozzuk, sózzuk, ráreszelünk pár gerezd fokhagymát, és kicsit állni hagyjuk. A felvert tojásból lepényt sütünk, amelynek mindkét oldalát megpirítjuk. A zöldségkeveréket szójaszószban átpirítjuk, a répát, káposztát vékonyra gyaluljuk, és ezt is pirítjuk. A húst szintén megpirítjuk a szójaszószban – kevés vizet és étolajat tehetünk alá, és utána lepirítjuk. Sütés közben a vége felé bőven teszünk bele apróra vágott fokhagymát. A tésztát kifőzzük, aztán szójaszószban megpirítjuk. A sült tojáslepényt csíkokra vágjuk.
Ha mindez kész, a lábasba rétegezve rakjuk: tészta, zöldségek a tojással, hússal összekeverve, meglocsoljuk kis chiliszósszal, majd megint tészta stb. Ha a hozzávalók elfogytak, az egészet jól átkeverjük és kész.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre