Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tetőtől-talpig megszépülsz - 4 szuper pakolás mézzel!

default user icon
MME
Néha a legegyszerűbb alapanyagokkal lehet a legkomolyabb hatást elérni - akkor is, ha szépségápolásról van szó! Ilyen például a méz, amely a haját és a bőrét is szebbé varázsolja!
Tápláló arcmaszk

Keverj ki 5 ek natúr joghurtot 2 ek mézzel. Vékonyan vidd fel az arcodra, a szemek és a száj környékét kihagyva, hagyd hatni 15-20 percig, majd langyos vízzel mosd le. Nyugtatja és táplálja az érzékeny bőrt, amely a pakolástól sokkal bársonyosabb lesz.

Ajakápolás

A mézben lévő vitaminok ápolják és regenerálják a száj érzékeny bőrét. Egy tiszta fogkefét márts mézbe, hagyd lecsöpögni, majd óvatosan dörzsöld át vele az ajkait. Hagyd rajta a „folyékony aranyat” 10 percig, aztán mosd le.

Lazíts egy kád vízben!

Kleopátra, az egyiptomi fáraónő előszeretettel fürdött szamártejben - próbáld ki a tehéntej-fürdőt! Keverj el 2 ek mézet 1 nagy pohár meleg tejben, amennyire csak lehet, öntsd a fürdővízbe, és élvezd a mix bőrszépítő hatását!

Az egészséges haj nem álom

A méz összetevői erősítik és fényesebbé varázsolják a hajat. Keverj el 1 tk almaecetet és ugyanennyi mézet 250 ml meleg vízben, oszlasd el a tincseiden, masszírozd át, aztán ne öblítsd le, hanem hagyd beszívódni!

Ezek is érdekelhetnek

Friss