A tésztát főzzük meg. A tojásokat habarjuk össze, adjuk hozzá a tejszínt, a fokhagymanyomón áttört fokhagymát és a zöldfűszereket.
A tojáshoz keverjük hozzá a reszelt sajt kétharmadát, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A tésztát adjuk hozzá a tojásos masszához, és alaposan keverjük össze. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajjal elkevert vajat, tegyük bele a hagymát, majd kb. 5 perc alatt pároljuk puhára.
Ha kész, öntsük a serpenyőbe a tojásos masszát is. Jól keverjük meg, majd közepes tűzön az omlett mindkét oldalát jól süssük át. Ha az omlett megszilárdult, a tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és sütőben 190 °C-on süssük kb. 5 percig. Szeleteljük fel, és díszítsük salátalevelekkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre