Elkészítése: A vöröshagymát felaprítjuk, vajon megfuttatjuk. A szalonnát és a kétféle húst megdaráljuk, a hagymával együtt öt percig pirítjuk. Ezután a felkockázott csirkemájat is hozzáadjuk, még három percig pirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, és két és fél deci vízzel fölengedjük, a leveskockát belemorzsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és tizenöt percig főzzük. A makarónit sós vízben majdnem puhára főzzük, leszűrjük, és a paradicsomos mártásba forgatjuk. A villával simára kevert tojásokat és a sajtot is hozzáadjuk. A kiengedett leveles vajas tésztát elnyújtjuk, háromnegyed részével egy tepsit kibélelünk. A makarónit beleöntjük, a maradék tésztával befedjük, villával megszurkáljuk, felvert tojással megkenjük. Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre