Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az egyik kóstolás után nem aludtunk napokig - íme a tesztcsapat évértékelője

Végéhez közeleg a 2016-os esztendő, így egy kicsit mi is összegezni kezdtük, hogy mivel töltöttük az elmúlt 52 hetet. Csináltunk közel 50 különböző nagy tesztet, melyek tematikájában szinte mindent megtalálni. Legyen szó citromos ásványvízről vagy éppen a csipszkínálat legkeresettebb ízesítéseiről, de a húsvéti csokikat sem kíméltük.

Átlagosan minden teszt során sikerült 10 különböző márkát/típust beszerezni, így próbáltuk a lehető legalaposabb vizsgálatot elérni minden egyes héten. Számtalan önkéntes és ideiglenes tesztalany vett részt a labormunkáink során, akiket név szerint nem sorolnánk fel, de egytől-egyig hatalmas köszönettel tartozunk nekik.

NAGY TESZTEK ÉS ÉTTEREMKRITIKÁK A MIT ETTEM MA OLDALÁN >>> 

Megszámlálhatatlanszor könyörgött szervezetünk, hogy hagyjuk abba, mert csurig van például az édességtől, de egy pillanatig se éreztük, hogy meghátrálni kellene, csakis előre! Sokszor hetekig a boltok polcain rá sem mertünk nézni az előző hetekben tesztelt élelmiszerekre, mert féltünk, hogy a rémálom sokáig kísérteni fog még, amit például a pudingteszt okozott.

Ám, ezer kellemes pillantott is átéltünk, tagadhatatlanul az egyik nagy kedvencünk idén a kakaóteszt volt, amikor egy pillanat alatt újra óvodásnak éreztük magunkat, olyan lelkesedéssel és szenvedéllyel kortyoltunk. Az egyik legkomplexebb tesztünk a bolognai szószokkal esett meg, ezeket elkészíteni a leírás alapján, és mindent azonos körülmények között készíteni közel sem volt olyan egyszerű, mint azt elsőre gondoltuk. A jegeskávétesztünk élt legtovább elevenen fejünkben, mivel elkészítése után körülbelül 72 órán át az alvásra sem tudtunk gondolni, cserébe viszont szívesen kézzel felszántottunk volna egy laza pár hektáros földet.

SZALONCUKORTESZT: VAKON KÓSTOLTUK VÉGIG A MARCIPÁNOS KÍNÁLATOT >>> 

Azonban minden egyes évzáró, egyben egy másik tervet kezd el dédelgetni, hogy mivel is foglalkozzon a 2017-es év. Eddigi karrierünk során közel 70 alapélelmiszer-teszten túl vagyunk, úgy gondoltuk, hogy a laborból kiszabadulós teszteknek is eljött az ideje. Nem minden héten, de igyekszünk havonta egy összefoglalótesztet csinálni, melyeknek szinte bármi lehet a tematikája, csak kapcsolódjon a gasztronómiához. Felkutatjuk például legjobb fővárosi waffeleket, de a legjobb aluljárós gyros nyomába is szívesen eredünk majd.

Legjobban mégis annak örülnénk, ha valahogy közösen tudnánk ezen tesztek célpontjait megkeresni, így ha van egy remek ötletetek, akkor ne tartogassátok, írjátok meg nekünk komment, üzenet, galambposta vagy akár e-mail segítségével, és igyekszünk mindet megvalósítani. Tervezzünk meg közösen a 2017-es év listáját!

TESZT! HOL KAPJUK A LEGFINOMABB KÜRTŐSKALÁCSOT BUDAPESTEN? >>> 
Az összes teszt egy helyen >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss