Elkészítés: Egy serpenyőben felhevítjük a kétféle olajat, a fokhagymát és a csíkokra vágott húst megpirítjuk benne, majd mindkettőt kivesszük. A maradék zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a bambuszrügyet (2 perc), majd visszatesszük a húst, hozzáadjuk a szószt, az alaplevet és a babcsírát, és az egészet összeforraljuk.
A tésztára forrásban lévő vizet öntünk, villával szétválasztjuk a szálakat, és néhány percig állni hagyjuk. Ezután leszűrjük és összekeverjük a pirított húsos keverékkel. Tálaláskor megszórjuk a karikára vágott újhagymával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre