Elkészítés: 1.) A húst kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, és flekken fűszerkeverékkel alaposan megszórjuk. Kevés olajon egy serpenyőben mindkét oldalát elősütjük, majd olajjal kikent jénaiba szedjük.
2.) Egy kisebb tálban összekeverjük az Édes Annát a Piros Arannyal és az áttört fokhagymával, és a masszát a húsokra kenjük.
3.) A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és szépen elrendezzük a hússzeleteken.
4.) A burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk, és a jénaiba szórjuk, a húsok mellé. (Aki szereti, tehet a tetejére néhány vékony csík szalonnát.) Végül egy pohár vizet öntünk a rakomány alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre