Elkészítés: A burgonyákat meghámozom és nem túl vastag karikákra vágom. Az olajat összekeverem a szerecsendióval, sóval, borssal, ebbe beleforgatom a krumplikat, majd állni hagyom.
A hagymákat szintén felkarikázom, a répát is felaprítom, apaprikát kicsumázom és felkockázom.
Egy tepsit enyhén kikenek olajjal, beleöntöm a krumplit, hozzáadoma zöldségeket, összeforgatom, meglocsolom a fűszerekkel ízesített tejszínnel.
Alufóliával letakarva 200 fokos sütőbe teszem 45 percre. Amikor a krumpli már megpuhult, a fóliát leszedem, és addig sütöm tovább, amíg aranysárgára sül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!