Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, és vékony karikára daraboljuk a tepsibe, amit előzőleg jól kikenünk olajjal. Ezek után sóval, borssal ízlés szerint megszórjuk, majd 2 evőkanál lisztet és ízlés szerint pirospaprikát is rászórunk.
A hagymát is meghámozzuk, és karikára
vágva rászórjuk a burgonyára, majd a baconszeleteket ráfektetjük a keverékre, végül a virsliket is rákarikázzuk. Ismét megsózzuk, borsozzuk az egészet, majd a maradék lisztet is rászórjuk, és ráöntjük a tojással elkevert tejfölt, legvégül pedig paprikát szórunk rá.
Lefedve sütjük kb. 35-40 percig (addig, míg a krumpli meg nem puhul), majd miután levesszük a fedelet, ízlés szerinti mennyiségű sajtot szórunk rá, és visszatéve a sütőbe még néhány percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre