Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis hús őszibarackkal

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen
mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve.

A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm.

Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki.

Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss