Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis csirkecomb szilvával

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Négy darab szilvát pürésre turmixolunk. Hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet és a csillagánizst. Összekverjük, majd egy serpenyőben elkezdjük összefőzni. Az első forrás után levesszük a lángot, és alacsony hőmérsékleten további 7 percig főzzük. 
  2. A csirkecombokat egy hőálló edénybe tesszük és bekenjük az elkészített mártással, majd a maradék négy szilvát félbevágjuk, kimagozzuk és a húsok mellé rakjuk. Ízlés szerint friss rozmaringgal is ízesíthetjük.
  3. Először letakarva 30 percig, majd a fólia eltávolítása után addig sütjük, amíg jó ropogós nem lesz a csirke bőre.

 KRUMPLIS-GOMBÁS RAKOTTAS >>>

CSIRKEMELL GOMBÁS MÁRTÁSSAL >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss