A csirkecombokat megtisztítjuk, majd bedörzsöljük sóval, borssal, és állni hagyjuk 15 percig.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk. Az édeskömény külső leveleit eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A burgonyát meghámozzuk, és karikákra vágjuk. A lila hagymát megtisztítjuk, és felszeleteljük.
Egy tepsit kikenünk az olajjal, beletesszük a combokat, aláöntünk 100 ml vizet, és 180 fokra előmelegített sütőben alufóliával letakarva kb. 15 percig sütjük. Ezután mellétesszük a burgonyát, megsózzuk, és alufólia nélkül további 10 percig sütjük.
Végül a tepsibe tesszük az édesköményt, a lila hagymát és a megmosott, egészben hagyott koktélparadicsomot is. Sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk. Ekkor a húsokat is megfordítjuk, hogy minden oldaluk piros legyen.
Még kb. 10 percig sütjük, majd tányérokba szedve, a sült zöldségekkel, és a finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.