Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis csirke szalonnával, gombával és sajttal

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat gyengén befűszerezve egyenként betekerjük a szalonnába, és sorjában lerakjuk egy tepsiben, majd lefóliázzuk, s pirosra sütjük.

Közben a hagymát apróra vágva üvegesre pároljuk, majd belerakjuk az ugyancsak felaprózott gombát. Amikor a leve elpárolog, beleöntjük a tejszínt,
összeforraljuk, miközben tetszés szerint
fűszerezzük.

E masszával egyenletesen beborítjuk a megsült combokat, rászórjuk a sajtot, és fólia nélkül pirosra sütjük.

Vegyes körettel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss