Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis burgonya házi sonkával

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, ha kihűlt, karikákra vágjuk.

A házi sonkát apró kockákra daraboljuk. A tejfölt a tejszínnel, a tojássárgájával, sóval és őrölt borssal összekeverjük, a burgonyához adjuk a sonkával együtt.

Egy tűzálló edényt kikenjük, kevés
zsemlemorzsával megszórjuk, és a keverékünket beleöntjük, tetejére rámorzsoljuk a maradék zsiradékot, és megsütjük.

Tetejét reszelt sajttal is gazdagíthatjuk. Önálló ételként vagy köretként is fogyasztható!

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek