Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis ananászos csirke

MME MME
1 5/5

Elkészítés

Elkészítése: A csirkemelleket megmosom, vékony szeletekre vágom, sózom, borsozom. A tepsi alját olajjal vékonyan megkenem, kibélelem baconszeletekkel. Rétegesen lerakom a mellszeleteket, rá az ananászt, majd újra baconszeleteket, folytatva a sort, amíg van hozzávaló. Aki szereti, kukoricát is tehet a rétegek közé.
A tejszínes-fokhagymás csirke Rafinériát összekeverem a főzőtejszín-víz-ananászlé keverékével, és a csirkére öntöm. Reszelt sajttal bőven megszórom.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütöm.
Isteni finom, krumplipüré vagy rizs illik hozzá. Jó étvágyat !

Ezek is érdekelhetnek

Friss