A csirkecombokat egy hőálló edénybe helyezzük. Rápakoljuk a lila hagymát, a magos mustárt, a sűrített paradicsomot, a mézet, a füstölt pirospaprikát, a balzsamecetet, és a szójaszószt. Ezután sózzuk, borsozzuk, aztán mehet rá a sör és az olaj, majd jól összekeverjük az egészet. Ha ezzel megvagyunk, a fokhagymát is rádobjuk.
Lefedve sütőbe tesszük, és 150 fokon 3 órán át főzzük, majd fedő nélkül még 15 percet. Ha letelt az idő, kivesszük a sütőből, és a husikat áttesszük egy kényelmesebb tálba, ahol két villa segítségével szálaira húzzuk. Miközben hül, még sok nedvességet vesz fel a hús, szóval ne aggódjunk, ha kicsit szaftosabb.
Tálaláshoz egy tortilla lapot megpakolunk salátalevéllel, koktélparadicsommal, majd egy adag húst szépen, egyenletesen ráhalmozunk. Ezután nincs más dolgunk, mint összehajtani a tortillát és már tálalhatjuk is.
NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A TÉPETT CSIRKE TORTILLÁBA TÖLTVE