Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tengeri hal kapribogyóval

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A haldarabokat félig kiolvasztjuk, egymás mellé fektetve egy magasabb falú, széles serpenyőbe tesszük.

A vöröshagymát megtisztítjuk, és félbevágva a hal mellé tesszük. Felöntjük vízzel úgy, hogy a halat ne lepje el, a leveskockát mellé tesszük. Az így előkészített halat kb. 20 percig lassú tűzön, fedő alatt puhára főzzük.

Ha megfőtt, levesszük a tűzről, és a levében elkeverjük a tejszínt, a mustárt és a kapribogyót. 1-2 percig együtt forraljuk, de úgy, hogy a hal ne essen szét.

Héjában főtt krumplival tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss