Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tengeri hal fűszeres morzsakéregben

12 4.3/5
45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A jénaiba fektetjük a halfiléket, kb. fél dl olívaolajjal megöntözzük. Aprítóba tesszük a száraz zsemlét, a petrezselymet, a citrom reszelt héját és levét, a borsot, a sót és a fokhagymacikkeket, majd morzsára aprítjuk. Hozzáadunk kb. 1/2-1 dl olívaolajat, a lényeg, hogy morzsás állagú legyen. A halra halmozzuk, kicsit lelapogatjuk, majd sütőben 30 percig sütjük, amíg aranybarna lesz a teteje.

Megjegyzés

Isteni mediterrán halétel, egy kis salátával pillanatok alatt varázsolható belőle vacsora, vagy könnyű ebéd. - -Marcipán-

Ezek is érdekelhetnek

Friss