hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Téli leves maradék sült hússal

15 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymákat felaprítjuk és némi zsiradékon megpároljuk, de nem hagyjuk, hogy teljesen összeessen, maradjon kicsit roppanós.
  2. Hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, a szeletekre vágott szárzellert, ezzel is átforgatjuk még egyszer, majd jöhet a felaprított hús, a reszelt fokhagyma, az aprított petrezselyemzöld, felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk és felforrástól számított 20 percig főzzük.
  3. A 20 perc leteltével beleöntjük a száraztésztát, megszórjuk kakukkfűvel és a csomagoláson megjelölt idő alatt puhára főzzük.
  4. Petrezselyemzölddel megszórva, forrón tálaljuk. Jó étvágyat!

ZÖLDSÉGES BABLEVES >>> 

ZÖLDSÉGLEVES PISTOU-VAL >>> 

TEJSZÍNES ZÖLDSÉGES CSIRKELEVES >>> 

Megjegyzés

Az ünnepek alatt biztos mindenhol marad egy kis sült hús, amiből nagyon finom levest rittyenthetünk percek alatt, ha kipróbáljuk ezt a receptet. Nem egy időigényes dolog, puff bele mindent a lábosba és már ülhet is az átfagyott siserehad az asztalhoz. Jó étvágyat hozzá! - GastroHobbi

Ezek is érdekelhetnek

Friss