Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-zöldséges pontyragu

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított vegyes zöldséget vágjuk apró kockákra, pároljuk meg vajon, és kevés víz hozzáadásával puhítsuk tovább.

Adjuk hozzá a beirdalt és kockára vágott haldarabokat, öntsük rá a fehérbort, sózzuk meg, ha szükséges, adjunk hozzá kevés vizet, tegyük hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet, és lassú tűzön főzzük 15 percig.

Ha megfőtt, ízesítjük tejföllel, citromlével, tejszínnel. Dúsítsuk tojássárgájával.

Vajas főtt burgonya illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss