Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes zöldségek pulykával

MME MME
45 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst és a zöldségeket csíkokra vágjuk, és olívaolajon külön-külön néhány perc alatt megpirítjuk. Fontos, hogy a zöldség ropogós maradjon! Pici vizet egyedül a brokkoli alá teszünk, ennek a párolási ideje kb. 10 perc.

A már odakészített nagyobb edénybe öntjük a külön-külön megpirított zöldségeket és a forró olajban átsütött húst.

Felöntjük a főzőtejszínnel, óvatosan összekeverjük, átforraljuk. A tetejére apróra vágott petrezselymet szórunk.

Főtt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek