Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes tokány

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát kockára, a húst csíkokra vágjuk. A hagymát olajon üvegesre dinszeteljük, majd hozzáadjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és az átpréselt vagy apró kockákra vágott fokhagymát hozzáadjuk, elkeverjük, 1 dl vizet öntünk hozzá és lefedve pároljuk, időnként megkeverjük.
  2. Amikor puha a hús, ráöntjük a tejszínt, elkeverjük, és addig főzzük, amíg besűrűsödik. Rövid csőtésztával tálaljuk, petrezselyemmel megszórjuk.

    Sertéshúsos receptek >>>

TEJSZÍNES RECEPTEK >>> 

BORSOS TOKÁNY, PULYKATOKÁNY, HENTES TOKÁNY - A LEGJOBB MAGYAROS RAGUK EGY HELYEN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss