Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-spenótos csicseriborsó

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

  1. Az apróra kockázott fokhagymát kevés sóval az olajon megfuttatjuk, és rádobjuk a megmosott spenótleveleket. 
  2. Egy csicseriborsó konzervet szitába öntünk és hideg vízzel jól leöblítünk.
  3. A jól átmosott csicseriborsót hozzáadjuk a spenóthoz, frissen őrölt borssal meghintjük, majd felengedjük tejszínnel, és néhány percig (kb 3-4 perc) összefőzzük. Forrón kínáljuk. Én most csirkesült mellé készítettem, de természetesen bármilyen sült, hal mellé lehet kínálni. 

    ÚJHAGYMA, SPENÓT, SÓSKA, SPÁRGA ÉS FRISS TÖK: VIDD A KONYHÁDBA A TAVASZT! >>> 

    A VEGÁN KONYHA ALAPANYAGAI: A SOKOLDALÚ CSICSERIBORSÓ >>> 

    5 MÓDSZER, HOGY MEGSZERESD A SPENÓTOT! >>> 

Megjegyzés

Amikor megjelenik a friss spenót mindig igyekszem egy új receptet kipróbálni. Ez a köret gyorsan elkészíthető,egészséges és finom. - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek