Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-rozmaringos csirke

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat megsózzuk, borsozzuk. Kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd kivesszük az olajból, és egy tepsibe tesszük.

A visszamaradt olajhoz öntjük a tejszínt, az összevágott rozmaringot és a zúzott fokhagymát. Ezeket egy kicsit összeforraljuk, majd a tepsiben lévő csirkére öntjük.

Ebben a szószban sütjük meg a combokat. Ha kész, a csirkét kivesszük, és a maradék szaftot egy turmixgépben összeturmixoljuk.

Tálaláskor a fokhagymás-rozmaringos szószt a csirkére öntjük, és hasábburgonyával körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss