Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-paradicsomos harcsa cukkiniágyon

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halacskát besózva állni hagyjuk, amíg a többi zöldséget felszeleteljük.

Kiolajozott jénaiba fektetjük a cukkinit, rászórjuk a hagymaféléket, megsózzuk, és mehet rá a hal, amit megszórunk borssal és bazsalikommal. Elrendezzük rajta a paradicsomot, meglocsoljuk tejszínnel, és alufóliával lefedve kb. 30 percre 170 fokos sütőbe tesszük. Amikor letelik az idő, rászórjuk a reszelt sajtot, és a fólia nélkül visszatesszük a jénait a sütőbe, amíg a sajt szép aranybarnára sült.

Amíg sül a hal, összeállíthatjuk hozzá kedvünk szerint a salátát, amivel tálaljuk majd. Jó étvágyat!

Megjegyzés

Mivel még mindig bőven akad cukkini itthon (pedig már csináltam belőle lecsót, tettem salátába), gondoltam, kicsit feldobom vele a már bevált paradicsomos halacska receptemet. A cukkini mellett tejszín került még a jénaiba, és egy remek kis étel kerekedett ki belőle. - Mivanitthon

Ezek is érdekelhetnek

Friss