Elkészítés: A halacskát besózva állni hagyjuk, amíg a többi zöldséget felszeleteljük.
Kiolajozott jénaiba fektetjük a cukkinit, rászórjuk a hagymaféléket, megsózzuk, és mehet rá a hal, amit megszórunk borssal és bazsalikommal. Elrendezzük rajta a paradicsomot, meglocsoljuk tejszínnel, és alufóliával lefedve kb. 30 percre 170 fokos sütőbe tesszük. Amikor letelik az idő, rászórjuk a reszelt sajtot, és a fólia nélkül visszatesszük a jénait a sütőbe, amíg a sajt szép aranybarnára sült.
Amíg sül a hal, összeállíthatjuk hozzá kedvünk szerint a salátát, amivel tálaljuk majd. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre