hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes őszibarack-krémleves

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A tejszínes őszibarack-krémleves elkészítéséhez a barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez.
  2. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy fazékba tesszük, és kevés vízben a cukrokkal és a fahéjrúddal felfőzzük. A tűzről félrehúzva leturmixoljuk.
  3. A pudingport kikeverjük a tejszínnel. A tűzre visszahelyezzük az edényt, ízesítjük még mézzel, és behabarjuk a gyümölcslevest. 
  4. Pár óra alatt lehűtjük, és hidegen, felkockázott barackkal és tejszínhabbal tálaljuk.

     

Ezek is érdekelhetnek