Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes őszibarack-krémleves

30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackokat megpucoljuk, a magot eltávolítjuk. 2 darabot apró kockára vágunk, és félretesszük a díszítéshez, tálaláshoz. A többi megmaradt barackot nagyobb darabokra vágva egy fazékba tesszük, és kevés vízben a cukrokkal és a fahéjrúddal felfőzzük. A tűzről félrehúzva leturmixoljuk.
  2. A pudingport kikeverjük a tejszínnel. A tűzre visszahelyezzük az edényt, ízesítjük még mézzel, és behabarjuk a gyümölcslevest.
  3. Pár óra alatt lehűtjük, és hidegen, felkockázott barackkal és tejszínhabbal tálaljuk.

    9 GYÜMÖLCSLEVES RECEPT, AMIT MINDENKÉPP KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

    NE FALD BE AZ ÖSSZESET! 9+1 TIPP AZ ŐSZIBARACK FELHASZNÁLÁSÁRA >>>

    5 OK, HOGY TÖBB ŐSZIBARACKOT EGYÉL >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss