Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-morzsás sült hal

1 5/5
45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy akkora tűzálló tálat kivajazunk, amekkorában elfér az összes halfilé, egy rétegben. Elhelyezzük a halat, ha van rajta bőr, akkor az kerüljön alulra. Sózzuk, borsozzuk, ráfacsarjuk a citrom levét, majd rászórjuk a sajtot, hogy kellemesen ellepje.

A tejszínt összekeverjük a mustárral, majd ráöntjük az eddig rétegekre.
A zsemlemorzsát összekeverjük az olvasztott vajjal, rászorjuk a hal tetejére, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Akkor van kész, ha a zsemlemorzsa szép aranybarna, a hal pedig könnyen pelyheire esik.

Megjegyzés

Ízletes, könnyű étel, főként krumplipürével, de rizzsel is jó.
- pezsgő8

Ezek is érdekelhetnek

Friss