Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes melegszendvics

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A bagetteket félbevágom és egy tepsibe helyezem.

Felapritom a hagymát, és kevés olajon megpirítom (ekkor adom hozzá a gombát, ha szerepel a tervekben). Pár percig sütöm, utána hagyom kihűlni.

Egy kissebb tálban felverem a tojást, hozzáöntom a tejszínt, hozzáadom a mustárt, majd jöhet a só, a bors és az ételízesítő. Ezt jól összekeverem, majd annyi lisztet adok hozzá, hogy kicsit besűrűsödjön. Végül hozzáadom a hagymát, és evőkanál segítségével rácsorgatom a félbevágott bagettekre. Ekkor jön rá a sonka, kukorica, paradicsom, ki mit szeretne.

Megszórom reszelt sajttal, és kb. 5 percig 150-200 fokon sütöm.

Ezek is érdekelhetnek

Friss