Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megpirítjuk egy kevés olajon, majd a felkockázott csirkemellet hozzáadjuk, szükség szerint kis vízzel felöntjük, puhára pároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük.
A tejszínt egy tálba öntjük, hozzáadjuk a krémsajtot és egy 1/2 kanál lisztet, ízlés szerint zúzott fokhagymát, csomómentesre keverjük. A lazacot apróra vágjuk.
Ha a hús omlósra puhult, hozzáöntjük az összekevert tejszínt és az apróra vágott lazacot, 2-3 percig, besűrűsödésig főzzük.
Tésztával, rizzsel egyaránt fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre