hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes kagylóleves

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A körtét és zöldségeket megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk a baconnel együtt.

A vajon megdinszteljük a hozzávalókat a tejszín, a bor és a sajt kivételével, felöntjük vízzel, ha megpuhultak az alapanyagok, akkor adjuk hozzá a bort, a sajtot és a tejszínt, ekkor takarékra vesszük a lángot, és jól összeérleljük az ízeket, fedő alatt kb. 15 perc. Tálaláskor a petrezselyemzölddel díszítjük.

Megjegyzés

Meg kell ismernünk a tenger gyümölcseit, mert bizony finomak ám azok is. Különben meg a kagyló és a zeller afrodiziákum is. A bacon és a zöldségekből létrehozott ragu azok számára is finommá teszi, akik idegenkednek az új ízektől. - molnarbela55

Ezek is érdekelhetnek

Friss