Elkészítés: A halfiléket sózzuk, majd olajjal kikent tűzálló tálba fektetjük. Meglocsoljuk a bor felével. A citromokat vékony szeletekre vágjuk, és arányosan elosztjuk a halfilék tetején. A hagymát felszeleteljük, és ezt is elosszuk a hal tetején.
A tejszínt kikeverjük a zöldségkeverékkel, a szardellapasztával, csipet sóval, a bor másik felével, és a halra öntjük. 180 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
A bulgurt kevés olajon kissé megpirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, hozzáadjuk a spenótot, a fokhagymát egészben, sózzuk, és csakúgy, mint a rizst, készre pároljuk.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!