Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes hagymakrémleves

MME MME
27 4.5/5
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, és kevés olajon puhára pároljuk. Liszttel megszórjuk, 1 percig pirítjuk. 2 dl vízzel felöntjük, 20 percig főzzük, majd botmixerrel pürésítjük.
  2. Felöntjük a húslevessel és a tejszínnel is, megszórjuk borssal, egy kevés tárkonnyal és a felaprított petrezselyemmel. Felforraljuk, és pár percig főzzük. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

Megjegyzés

Egyszerűen, gyorsan el lehet készíteni, és isteni finom. Én mióta megismertem ezt a receptet, ez a kedvenc ételem. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss