Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-gombás spagetti

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztának vizet forralunk, megsózzuk, és kifőzzük a csomagoláson található útmutatás szerint.
  2. Amikor megfőtt, leszűrjük a vizet, a tésztát beletesszük egy tálba, és adunk hozzá egy kicsi olajat.
  3. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, forró olívaolajba tesszük, és üvegesre pároljuk.
  4. A gombát megpucoljuk, tetszőleges kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és megdinszteljük.  Fűszerezzük tetszőlegesen. Amikor már aranybarna, hozzáadjuk a főzőtejszínt, és kevergetjük amíg átmelegszik.
  5. Amikor már tálalásra kész az étel, akkor a tányérra teszünk egy adag tésztát és pár kanál gombás szószt, a végén pedig megszórjuk a lereszelt sajttal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss