Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-gombás sertésragu

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre.

2. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk nagyon vékony szeletekre, és abban az olajban, amiben a húst sütöttük, pároljuk üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a szalonnát, ízlés szerint fűszerezzük, majd tegyük vissza a húst, öntsünk rá egy kevés vizet, és főzzük puhára.

3. Ha megpuhult a hús, tegyük bele a felszeletelt gombát, öntsük fel tejszínnel, és főzzük készre

4. Hasábburgonyával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss