Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-gombás marhaszelet

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst előző nap felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá, és felhasználásig a hűtőbe tesszük.

Kevés olajon a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük, majd mindig csak kevés vizet ráöntve puhára pároljuk.

A gombát felszeleteljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. A raguhoz kiolvasztjuk a szalonnát, rátesszük a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítőt adunk hozzá, és addig pároljuk, míg kezdi elfőni a levét. Ráöntjük a tejszínt, és pár percig forraljuk /amíg besűrűsödik/.

A húst a gombával tálaljuk. Rizst vagy főtt tésztát adhatunk hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss