Elkészítés: A szalonnát kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. Az újhagyjmát meghámozzuk, karikára vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a szalonnát és a gombát. Öt percig kevergetjük, majd kevés tejszínt öntünk hozzá, és jól elkeverjük. A maradék tejszínt is ráöntjük, felforraljuk, és erős tűzön nagyjából 15 percig sűrűre forraljuk. Ekkor belekeverjük a hagymát is. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk, a kész mártásra szórjuk. Hagyományos vastag csőtésztával vagy spagettivel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre