Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes gomba

MME MME
4.4/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.

Elkészítés: Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a gombát, és addig kevergetjük, amíg a leve teljesen elpárolog. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A gombát tűzálló tálba terítjük. Tálkában elkeverjük a tojássárgáját a tejszínnel, a petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük, és a gombára öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütjük.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 310 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek