A palacsintatészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd felforrósított serpenyőben egyenként kisütjük a palacsintákat a szokásos módon.
A diót elkeverjük a porcukorral, a tejszínnel, a rummal és a kockára vágott ananásszal, és lassú tűzön, állandó keverés mellett felfőzzük. A kisütött palacsintákat megtöltjük a töltelékkel, és háromszög alakúra hajtjuk.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat kikeverjük 0,5 dl tejjel, ízlés szerint cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. Folyamatos keverés kmellett hozzáöntjük a maradék forró tejhez, és habverővel addig keverjük, amíg besűrűsödik. A tűzről levéve belekeverjük a kemény habbá vert tojáshabot. A palacsinták tetejére öntve tálaljuk.