Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a cukorral a sárgákat habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 150 fokon tűpróbáig sütöm.
A krémhez a pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel sűrűre főzöm, majd ha egy kicsit kihűlt, belekeverem a margarint. Amikor teljesen kihűlt, hozzáadom a tejszínt is, és habosra verem.
Ha kihűlt a piskóta, 3 lapba vágom és megkenem a krémmel, kívülről is bevonom, tetszés szerint díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre