Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes csirkemell aszalt paradicsommal és bébispenóttal

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, közepes szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk. Egy nagyobb serpenyőben a felforrósított olajon megpirítjuk a hússzeleteket, közben sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. Ha ezzel elkészültünk, egy tűzálló tálba szedjük a hússzeleteket. 
  2. A meghámozott, összezúzott fokhagymát, a lecsepegtetett, felcsíkozott szárított paradicsomot és az aprított spenótot a serpenyőben maradt zsiradékhoz adjuk, majd kevergetve, néhány percig pirítjuk, pároljuk. Ezután felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, majd felforraljuk, és az egészet a csirkére locsoljuk.
  3. Ezután nincs más dolgunk, mint a 200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük nagyjából 20-30 perc alatt. Koktélparadicsommal és friss zöldfűszerekkel díszítve tálaljuk. 

Nézd meg videón is, hogyan készül a tejszínes csirkemell aszalt paradicsommal és bébispenóttal >>>

EGYSZERŰ PARADICSOMOS-TONHALAS SPAGETTI >>> 

CSODAKARFIOL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss