Pudingos cseresznyeleves

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. Egy lábasba tesszük, majd felöntjük a vízzel. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget, végül pedig a citromkarikákat és összekeverjük. Kb. 10 percig főzzük.
  2. A tejszínt simára keverjük a pudingporral, majd állandó kevergetés mellett a cseresznyéhez öntjük. Kis lángon további néhány percig főzzük, míg a leves kissé besűrűsödik. Lehűtve tálaljuk.

Nézd meg videón is, hogy készül a pudingos cseresznyeleves

Megjegyzés

Tipp: Puding helyett tejszínnel is sűríthetjük a gyümölcslevest. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss